👨🏼‍🍳Gordon Ramsay又在香港插多一支旗,作为忠粉既我,每间佢开既上至餐厅下至pop-up store我都有杀错无放过。.✈️机场过左海关后个food court装修左好耐,终于重开了!见到男神个大名谂都唔洗谂,即试!.🕢等了又等,出餐等了差不多半小时,如果赶飞机既话就真系搞唔掂啦,想食嘅话就要预松啲时间。.⛔️出餐速度未如理想,食物质素原来都唔符合预期!🍔Ultimate breakfast sandwich combo $78个包系冻既,心仍是冷!太阳蛋黄已破了,美观上扣了些少分。肠仔味道还可以,但bacon完全唔香又唔crispy,只能称得上普通料,男神自己都应该接受唔到呢个水准吧。.🥓Bacon sandwich combo $68仲劲,冻既包,pat两pat牛油,再放几条bacon上去就搞掂。咁厚既包同咁少既𩠌,食落完全唔啱比例,仲要连酱汁都无,诚意欠奉。.🍵餐茶就系普通茶包茶,都够味,奶就落咖啡伴侣,但可以勘满啲。.🚶🏼‍♀️餐厅另一半系特快grab & go区,如果赶时间净系买少少轻食既话就可以黎呢边。.📝总括黎讲系Fans既话可以会一会佢,但系咪话好好食呢,就真心

⛔️出餐速度未如理想,食物质素原来都唔符合预期!

🥓Bacon sandwich combo $68

📝总括黎讲系Fans既话可以会一会佢,但系咪话好好食呢,就真心觉得一般般啦。净系卖名,唔系卖手艺啰~