2020-11-08 455 浏览
虽然住炮台山,但一直都好少会行入呢条咁细咁唔起眼既小巷,最近发现呢度开咗间小小既cafe,白色既主色调配上绿色阶砖,有种小清新既感觉。Sesame Bagel (with jam/cream cheese) + White Coffee ($20)Bagel有onion同sesame两款,馅都可以拣果酱或者cream cheese,会分开装。Bagel比较松软有面粉香。早餐会附送一杯black coffee,如果要white就要加$20,呢方面定价有少少进取,今日呢款系哥伦比亚咖啡豆,好香好滑,味道比较nutty有少少朱古力香。如果系附近返工或者住嘅人都可以试下🥳🥳人均消费:$65When coffee meets bagel😏😏😏虽然住炮台山,但一直都好少会行入呢条咁细咁唔起眼既小巷,最近发现呢度开咗间小小既cafe,白色既主色调配上绿色阶砖,有种小清新既感觉。Sesame Bagel (with jam/cream cheese) + White Coffee ($20)Bagel有onion同sesame两款,馅都可以拣果酱或者cream cheese,会分开装。Bagel比较松

人均消费:$65
When coffee meets bagel😏😏😏

人均消费:$65
推介指数(10分为满分):8分推介指数(10分为满分):8分
2020-10-19
外卖自取
$65 (早餐)