2022-04-14 338 浏览
今日黎到之前悄悄🔖𝗟𝗨𝗡𝗚𝗢,试下佢地主打既bagel🥰 继续试匀长沙湾既cafe😎😎店内灯光柔和,配上走木系风格既装潢,空间感十足,坐在近门口的圆形小枱,非常舒服✨ 既然呢度主打bagel,一于就点我爱既🥑🥑🥑𝗔𝘃𝗼𝗰𝗮𝗱𝗼 & 𝗚𝘂𝗮𝗰𝗮𝗺𝗼𝗹𝗲 𝗕𝗮𝗴𝗲𝗹 同𝗗𝗶𝗿𝘁𝘆😎𝗗𝗶𝗿𝘁𝘆 $42咖啡同牛奶层次分明,之后慢慢融合,刚刚好☺️𝗔𝘃𝗼𝗰𝗮𝗱𝗼 & 𝗚𝘂𝗮𝗰𝗮𝗺𝗼𝗹𝗲 𝗕𝗮𝗴𝗲𝗹 $58 ☘️今次我试下唔食荤😛 牛油果加牛油果酱,究竟系点?! 送来一望得牛油果同菜,好似好寡咁🥴 点知食落bagel外脆内软,带点咬口👍🏻 牛油果量丰富,配上cream cheese同带点微酸香口既牛油果酱,味道又几夹㖞❤️ p.s. 我几喜欢呢度既环境,够哂柔和舒服😚

𝗗𝗶𝗿𝘁𝘆 $42
咖啡同牛奶层次分明,之后慢慢融合,刚刚好☺️

今次我试下唔食荤😛 牛油果加牛油果酱,究竟系点?!

p.s. 我几喜欢呢度既环境,够哂柔和舒服😚
2022-04-02
早餐