(非会员)
2007-09-30 13 浏览
正午我同两个朋友放左学肚子饿,在APM揾野食~ 在远处见到好大个Menu牌,咪过去睇下~ 原来系铁板,印象中沙田都好似都有一间~ 门口有位姐姐几好笑容,向我地介绍有咩lunch set. 我们念住未试过咪去试下食我地3个人叫左汁烧牛肉饭定食,鸡扒汤乌冬定食& 盐烧秋刀鱼定食,大家share食~ 上菜时间唔耐,侍应有礼貌地传菜,并且提点我地”小心,睇热,请慢用!“佢地对客人都几细心^^汁烧牛肉饭定食最丰富,包三文鱼刺身, 面豉汤, 前菜及甜品, 仲有饮品/// 食到好饱喔// $ 52 都抵@@ 三文鱼刺身都几新鲜& 不错的牛肉饭!! 鸡扒汤乌冬定食包两件三文鱼寿司, 前菜及甜品/// 三文鱼如果厚番少少会较好~好似薄左d ~ 盐烧秋刀鱼定食: 秋天最好食的食物是秋刀鱼,so 我地咪叫左试下// 热腾腾的秋刀鱼几好味+ 表面有烧味,配埋酸汁,不错的配搭^__^下次会同成大班朋友去食晚餐,睇下好唔好食~~

下次会同成大班朋友去食晚餐,睇下好唔好食~~