2009-03-29
特地来 TEA 一 TEA 的。一直以来,Habitu 给我的感觉都比出面走同一 style 的 cafe 舒适,即使是在闹市当中,Habitu 总是可以保持那份闲适的感觉,相当难得。要了Cappucino, Latte. 即使是regular size 都几大杯,虽然大,但系并无影响到佢个质素,一样香浓。另外要了一件 Dolce Latte 及 Cheese Cake. 个 Dolce Latte 好特别,而有一块轻轻灼过的 French Pear, 个 cake 有轻盈o既 cheese taste, 中间就有d French Pear 做o既蓉,好清新、好靓、好滑、生果同轻盈o既 cheese taste o既味道相当match, 系一个 recommended o既 cake. 相似o既cake仲有其他生果味,下次一定要再试。另一个Cheese cake上面有一层有果肉o既Blueberry jam, 个cake d cheese 好香、好浓。呢度o既cake 款式多,又吸引,令人想下次再食,再下次又食!!! 希望 Habitu 可以继续 keep 住水准,同埋最重要系o个份
希望 Habitu 可以继续 keep 住水准,同埋最重要系o个份感觉。