今次我第二次去咗上环嘅Halfway Cafe,平日下昼依然系要等一阵位,但依然有唔少游客同年青人,气氛舒服。☕️今次我都系叫咗嘅Black Sugar Latte,依然系我最钟意嘅味道。咖啡嘅浓郁同黑糖嘅滑顺完美融合,比起出面嘅Caramel Latte更加香同match👍🏻🍯我仲试咗Logan Honey Latte ,上面Topping嘅桂花同埋蜜糖香味好夹,慢慢再饮到淡淡的龙眼味,味道好特别值得一试。呢度客人比较多,气氛热闹,如果你钟意喺Cafe 同friend倾吓计,Halfway Cafe 绝对系个唔错嘅选择,虽然系最迟离开店舖但店员态度有礼,值得一赞!🙈Work From Cafe: 👍🏻店有插座同厕所,虽然冇Wi-Fi,环境适合短时间工作。#WorkFromCafe

Black Sugar Latte & Logan Honey Latte v

#WorkFromCafe
题外话/补充资料: Work From Cafe: 👍🏻店有插座同厕所,虽然冇Wi-Fi,环境适合短时间工作。 #WorkFromCafe
2024-08-02
  • Black Sugar Latte