2019-10-13 2364 浏览
呢排香港人都冇乜心情食好西😕难得老细放假,我去食返个悠长嘅work day lunch平时12:30去到PICI起码要等到一点先有座位今次我12:45先去到,但竟然只系需要等一张枱!5分钟都唔使就坐低左啦!唔通系因为多咗人home office @@?叫咗个Andrea cold cut做前菜佢个份量好足够, 但系芝士味就淡左啲!如果有得配蜜瓜食就好啦主菜呢我就叫咗pappardelle 啲羊肉就冇乜香味~个pasta唔错,够硬身,不过有少少太溜~朋友主菜食Ravioli入边啲馅唔会太溜,不过就略嫌个云吞皮硬得滞佢个午餐menu可以选择配一杯嘢饮或者系甜品!嗜甜嘅我当然系拣tiramisu! 呢度嘅Tiramisu好出名!好香、唔会太甜、太腻 ! Encore!呢度环境好靓,服务态度好,食物质素亦都有固定嘅水准,如果唔使等位等太耐的话,绝对值得再嚟!
呢排香港人都冇乜心情食好西😕
难得老细放假,我去食返个悠长嘅work day lunch

平时12:30去到PICI起码要等到一点先有座位

叫咗个Andrea cold cut做前菜
Andrea  cold  cuts

主菜呢我就叫咗pappardelle

啲羊肉就冇乜香味~
个pasta唔错,够硬身,不过有少少太溜~

朋友主菜食Ravioli
Ravioli

入边啲馅唔会太溜,不过就略嫌个云吞皮硬得滞

Tiramisu

Tiramisu