2013-09-14
因为喜欢绿茶,一年前已经来过。当时是外国人waiter serve, very nice!估唔到一年后换了新的男香港人waiter, 会差咁多。原本想拣绿茶soba,点知无,唯有叫豆腐burger。上菜时大家都o咀,变左麦包三文治。大家都问'咩泥架'个时那个香港男waiter才说'无burger皮'...咁你order时唔出声?我就唔会拣呢个!好喇,朋友食食下omelette竟然见到条头发。。。最恐怖系,一条似系_毛既毛发。但因为我地赶时间,无出到声。最后上左一个劲细既$68绿茶心太软,一放上台已经穿左,完全无惊喜可言,只值$28 sorry好喇进入戏肉食食下个个笑笑口既香港男waiter走过来无啦啦要收左钱先,逐个item讲出来,我都check过无问题。三个字之后我地起身走,点知。。。香港男waiter: "我未收心太软钱"我:"我?你收左了"他:"唔系,心太软未"我:"张单有架,你唔好玩我喇"我以为佢会apologize and 自己check, 点知佢无,于是我在银包找张单出来。结果,佢都系无apologize。我转身就走。仲有,个度系无冷气的,櫈亦坐得好辛苦。如果你有多余既钱无
估唔到一年后换了新的男香港人waiter, 会差咁多。
个时那个香港男waiter才说'无burger皮'...
咁你order时唔出声?我就唔会拣呢个!
好喇进入戏肉
三个字之后我地起身走,点知。。。
香港男waiter: "我未收心太软钱"
我:"我?你收左了"
他:"唔系,心太软未"
我:"张单有架,你唔好玩我喇"
结果,佢都系无apologize。我转身就走。
仲有,个度系无冷气的,櫈亦坐得好辛苦。
如果你有多余既钱无顶洗, 想比$120食d 份量好少味道普通既野,比人将你当贼办,连心太软都食唔起既要乞泥食,又坐得好辛苦三十度都无冷气,不妨试试!
I am sorry but I am not giving this place a second chance ever~!!! and also, i will remind my friends to avoid this terrible cafe....