2022-09-13
🐈✨✨✨✨✨✨🍽 Iberians 📍尖沙咀科学馆道14号新文华中心地下82-83 及85号舖朋友生日gathering ,book咗呢间西班牙餐厅试下💃🏻呢间餐厅喺尖东桥附近个旧式商场入面,餐厅坐位好阔落坐得好自在,啲布置仲要几靓,有挂墙大地毡同埋花瓷砖,岩晒打卡🥰Weekend Lunch系半自助餐形式,每人拣一款main course同甜品,另外有14样小食可以任嗌🤩🤩 几个朋友share食性价比会再高啲!!Main course 推介: 👨🏻🍳🤳🏻西班牙海鲜炒饭 🥘❤️🔥👨🏻🍳🤳🏻烧纽西兰肉眼配烧汁 🥩❤️🔥👨🏻🍳🤳🏻香草烧鸡半只 🍗👨🏻🍳🤳🏻炖自家烟熏安格斯牛肋条❤️🔥记得呢几款嘅味道都好丰富,尤其个饭、肉眼同牛肋条✨ 其实个香草烧鸡都好够味而且几嫩,不过朋友话正常烧鸡都应该要系咁,好多地方都食到😹 小食推介: 👨🏻🍳🤳🏻 parma ham (要叫佢一次上10个!! 我地encore咗好多次😹)❤️🔥👨🏻🍳🤳🏻白酒煮蓝青口👨🏻🍳🤳🏻炸鱿鱼须❤️🔥仲有香辣蒜香橄榄油大虾、炸薯条炸鸡软骨都唔错🥰我哋当日甜品系好甜嘅macarons,我个人就麻麻地🙈我地到最后先知
🍽 Iberians
👨🏻🍳🤳🏻炖自家烟熏安格斯牛肋条❤️🔥
小食推介:
👨🏻🍳🤳🏻白酒煮蓝青口
👨🏻🍳🤳🏻炸鱿鱼须❤️🔥
仲有香辣蒜香橄榄油大虾、炸薯条炸鸡软骨都唔错🥰
我哋当日甜品系好甜嘅macarons,我个人就麻麻地🙈
我地到最后先知道饮品都系任叫,即刻last order每人两、三杯大嘅橙汁😂😂😂
餐厅食物质素其实几好而且识得食得好舒服,西班牙菜都系呢啲教价位,但香港都好少见有自助餐嘅西班牙菜,揾餐厅可能有少少唔方便,不过都值得一试 ✨