前晚去左间朝Cafe,晚Bar而全日有Burger供应既小店🍔 以橙调同灯牌既门面好吸晴👀 店内播住Hip Hop音乐,同埋有面积超大既𝗚𝗥𝗔𝗙𝗙𝗜𝗧𝗜,好似欣赏紧美国既𝗦𝘁𝗿𝗲𝗲𝘁 𝗔𝗿𝘁咁🎨 食物都好美式,讲下食左咩喇💁🏽‍♀️➿ 水牛鸡翼 ($78)辣度不容小觑🥵 加埋sour cream既酸味平衡,味蕾上几刺激~➿ 粗薯条 ($40) 薯条新鲜即炸,单叫既话,真系好大盒呢🍟点有蒜香🧄 香料、芥辣同埋蛋黄酱mix出黎既Ghetto酱,好快一条又一条咁食完~➿ 滋味粒粒巨虾堡($90)某连锁快餐店一年先推一次既虾堡🦐 呢度日日有,虾堡又几有惊喜,够哂弹牙~➿ 贫民窟大魔王汉堡 ($110)大胃王必叫,本身佢地既burger size都唔细,但呢个既配料丰富到变大1.5倍咁😆 入面有薯饼,又有double汉堡扒,汉堡扒食到免治牛肉既口感,所以整体口感都几丰富!➿ 𝑺𝒕𝒓𝒂𝒘𝒃𝒆𝒓𝒓𝒚 𝑺𝒎𝒐𝒐𝒕𝒉𝒊𝒆 ($48)外型又几靓,系好温柔既粉红色~ 味道上好似饮紧溶左既士多啤梨雪糕咁🍓🍦➿ 𝑽𝒊𝒓𝒈𝒊𝒏 𝑫𝒂𝒊𝒒𝒖𝒊𝒓𝒊 *𝑷𝒆𝒂𝒄𝒉 ($68)我就拣左呢杯mocktail,饮到清香既蜜桃味

➿ 水牛鸡翼 ($78)

➿ 粗薯条 ($40)

➿ 滋味粒粒巨虾堡($90)

➿ 贫民窟大魔王汉堡 ($110)

➿ 𝑺𝒕𝒓𝒂𝒘𝒃𝒆𝒓𝒓𝒚 𝑺𝒎𝒐𝒐𝒕𝒉𝒊𝒆 ($48)

我就拣左呢杯mocktail,饮到清香既蜜桃味🍑 同埋乳酸味,解腻一流~