2010-01-06 10 浏览
今次相公+佢既buddy, 话去尖咀影圣诞灯饰既相, 影前紧系要吃晚饭再慢慢影, 于是buddy 既夫人话不如试下呢间the stonegrill.本鱼同夫人先到, 而相公们还未到, 于是我俩边睇menu 边等相公们.咁啱citibank card 做promotion set, 于是本鱼和夫人决定要set, 而相公们散叫. promotion set , 有house wine, Caesar Salad, Soup, 主菜和甜品-ice-cream 相公们要了3件唔同既grill meat, 有羊架, 鸭件, 和牛柳, 本相公唔要鸭件而要了三文鱼扒Caesar Salad 新鲜, 汤没有惊喜, 而主菜都系肉类, 还可以..但..吃完..一身烧肉既味唷..ice-cream 1 scoop...既Haagen-Dazs, 没有惊喜 另叫了一份side dish - chips with herbs. 薯条好味, 新鲜炸起, 外脆内软, 配上香草, 正~总括环境可以, 价钱偏贵...肉..无咩特别..唔...唔会专程再去吃啰...

grilled on top of stone..
三文鱼扒
牛柳