2010-01-21 38 浏览
X'mas eve, 无book 位食饭, 同男朋友等埋妈妈放工, 7PM 多O系佐敦行行吓唔知食咩好, 妈妈suggest去食斎, 去到full左, 但好在等左十分钟就有位, 入面D伙记好忙, 好在都坐得OK舒服, 三个人叫左二人餐再加个面包咖哩海鲜炒饭. 有两大碗假鱼翅汤, 味道OK, 三个人食都够. 前菜有手撕鸡, 柞菜pretending to be 海浙, 但味道和质地都不太像. 煎鱼的卖相一流, 味道和质地都好似, 唔错! 豆腐煲都几好, 入面有一些比较硬的豆腐我认为系pretending to be 班块. 最满意系个面包咖哩海鲜炒饭, 炒得很香, 非常有咖哩味, 白汁都几衬. 难得妈妈都满意. 埋单先$250 左右, 算抵.
糖X煎鱼
手撕鸡