2020-02-16 118 浏览
经常饰演 #宅女 嘅我,呢日有一次单拖去食lunch👉🏻👈🏻 其实都是因为大家约咗下昼去 #林村, 但系又想同屋企人饮完茶先出嚟, 所以先遗弃我啫😅 不过我一向都好enjoy一个人嘅浪漫(间中好喇...🤣)呢日就走到嚟 #车站 附近一间 #茶餐厅 #自我陶醉。仲记得几年前同朋友仔嚟过 #豪园面家 食小菜,当时已经体会过师傅嘅镬气。呢日我叫咗个 #XO酱三丝炒河,再加杯 #冻柠茶 坐喺bar枱前嘅高櫈向住街边,自我浪漫一番🤣 讲返食物, 估唔到师傅功架依旧,简简单单一个炒河粉,不油不腻,热辣辣咁上枱👍🏻好滋味👍🏻👍🏻 虽然配料唔多, 但系又唔会一啲鲜味都冇... 点解可以咁犀利嘅呢?听讲佢哋系家族生意,喺同区已经打滚多年, 怪不得今时今日都座无虚设👍🏻值得推介👍🏻👍🏻

2020-02-08