2024-11-09
见同细佬好耐都冇食过韩国菜 行过见到呢间都好似几靓 就走入嚟试吓啦🤪芝士蟹籽蛋卷蛋卷系韩国菜必食嘅𩠌之一 入边真系满满嘅蟹籽 而且啲蛋都好嫩 唔会好熟好老👍🏻海贼王的宝物海贼王的宝物哩个名都几得意 佢入边有洋葱圈鱼柳 鱿鱼 炸虾🤩鱿鱼系真系成旧鱿鱼炸出嚟 然后佢会比把铰剪嚟剪到自己想要嘅大细😚半半炸鸡- 蜜味乳酪粉同金黄蒜香味半半炸鸡可以同一时间食两个口味 所以我就同细佬一样拣咗一个口味 蜜味乳酪粉就比较甜 而金黄蒜香味 蒜味就好重 但系啲鸡真系可以炸到外皮好脆而入边啲肉就好滑🤤火炙牛火炙真系会喺你面前烧熟啲牛肉 烧到啱啱好 入口仲热辣辣😋卡邦尼年糕冇乜主食 所以我哋就叫咗呢个卡邦尼年糕 但系真系有少少眼阔肚窄 到最后嚟到都唔系食到好多🙈但系佢嘅卡邦尼都好Creamy好浓🤩嘢饮我哋叫咗一杯蜜瓜沙冰同埋海盐焦糖沙冰超级大😱蜜瓜沙冰有好香嘅蜜瓜味 海盐焦糖沙冰都唔会得个死甜 但系相比之下我就钟意蜜瓜沙冰多啲啦🤪而且佢上菜嘅速度都好快 都唔使15分钟就已经成张枱都系嘢食啦😋
芝士蟹籽蛋卷
海贼王的宝物