2021-06-09
话说前日食完JW自助早餐讲起,我个人最爱的buffet一定系JW,多年地位不变。 不过,自助餐质素要keep真系有难道,劲嘅自助餐餐厅通常都做得好好,头三甲呢几年都无乜点变,除了JW,都一定有Yamm的份,近两年,因为经常有超平嘅promotion Offer,都会买自助餐券去,今年也不例外。 特别系而家做紧新题材,和牛鲍鱼魅力盛宴,实在无得输,佢同上次鲍参翅肚餐又系一样,一出就好难订位。 净系和牛多士个肥美,吃几件都回本。 和牛他他肉加味噌蟹肉甲罗烧,又系好正。 重点另一推介,就系养颜鲍鱼花胶鹅掌,一碟一碟豪食,滋音养颜,又唔会肥,食到你后生几年。 鲍鱼仔酥盒,又系名贵得来好好食。 重点一定系呢个和牛鲜鲍鱼韩式石锅人参鸡汤,当晚我足足饮咗三碗,全部食材都系非常名贵,食完料又再饮汤真系已经饱咗一半。 平时甜品食朱古力芝士火锅,呢度食酥炸和牛面颊芝士火锅,你话几劲。 仲有龙虾喇沙,其他海鲜好似龙虾,长脚蟹,仲有好多唔同种类嘅寿司刺身烧牛烧猪鹅肝就唔使讲,就算乜嘢疫情都长期爆满你就知有几好。 呢个Menu直到六月底,有兴趣要快啲b
净系和牛多士个肥美,吃几件都回本。
和牛他他肉加味噌蟹肉甲罗烧,又系好正。
鲍鱼仔酥盒,又系名贵得来好好食。
呢个Menu直到六月底,有兴趣要快啲book,特别系前排同我一样买咗自助餐coupon嘅朋友一位都唔使$500,咁食法仲唔抵到烂。
如果冇买coupon,一位大人都系$688(星期一至四),$728(星期五到日),小童都系$398/$428。
如果觉得买coupon 平啲,就记得like同follow我个page等我下次再share优惠俾你知,上次一出我即刻吹鸡叫人买啦,记得留意。Yamm:我的头三甲最爱
Yamm 尖沙咀弥敦道118-130号Mira Place, The Mira Hong Kong 地下大堂