餐厅: 輕時光
资讯:

2021-10-09 36 浏览
Happy Friday嘅收工时间天气不似预期,落大雨仲要黄雨,系清风街天桥后下见到呢间饮品店,吸引咗我哋入去饮番杯小店以健康做卖点,用嘅糖系桂花冰糖,无化学剂添味剂,饮品系主打优格芒果火龙果优格果昔 💰4️⃣0️⃣Yogurt smoothie 可拣用脱脂奶,纹理卖相整得好吸引,入口酸甜味道互相平衡,亦不失芒果同红火龙果嘅果味😋蜜桃优格盖茶 💰4️⃣2️⃣呢款系期间限定,茶底可选配桂花乌龙或茉莉绿茶,我拣咗桂花乌龙,底部沙冰里面有果肉碎,盖茶用咗一层厚滑乳酪,代替平时饮嘅奶盖,饮咗都无咁大罪恶感🤣🎈轻时光🎈天后电气道83号利景阁地下1号舖

小店以健康做卖点,用嘅糖系桂花冰糖,
无化学剂添味剂,饮品系主打优格

芒果火龙果优格果昔 💰4️⃣0️⃣

蜜桃优格盖茶 💰4️⃣2️⃣