2023-07-29
#港女觅食到元朗呢间餐厅属于靓仔嘅茶餐厅,灯火通明,座位够阔落,岩晒一家大细帮衬架。餐牌都有分早餐、午餐、下午茶&晚餐。佢地嘅早餐好抵食又大份,而且都有多款选择,实有一款岩你😁我地个日去食午市拣左✨豉汁凉瓜牛肉饭 $62凉瓜爽口带点苦涩味,如果煮淋D入更入味和更软。牛肉够嫩滑。✨星州炒米 $64咖喱粉够惹味,米粉爽口弹牙,碟粉好够火候,热辣辣,配料入面嘅虾都多。✨牛糖牛乳凉粉冰 跟餐补+$9即使叫左少甜都仲好甜😂而且奶味也不够浓,下次都系饮返茶记有嘅奶茶/柠水啦😝佢地人手略嫌不足,要叫几次先有人彩我😂 点餐用QR code 下单,餐牌放系枱底下位置。✨总结人均消费💸:$73/1人味道:🌕🌕🌕🌑🌑份量:🌕🌕🌕🌗🌑服务:🌕🌕🌗🌑 🌑质素:🌕🌕🌕🌑🌑🍴 牛奶冰室 (形点 II) (元朗)📍元朗朗日路8号形点 II L1楼A101号舖::::::::୨୧::::::::୨୧::::::::୨୧:::::::::୨୧:::::::::#hkfoodie#eat#gathering #food #foodphotography #foodblogger #foodstagram #instafoo
佢地嘅早餐好抵食又大份,而且都有多款选择,实有一款岩你😁
我地个日去食午市拣左
✨豉汁凉瓜牛肉饭 $62
凉瓜爽口带点苦涩味,如果煮淋D入更入味和更软。牛肉够嫩滑。
✨星州炒米 $64
✨牛糖牛乳凉粉冰 跟餐补+$9
✨总结
人均消费💸:$73/1人
味道:🌕🌕🌕🌑🌑
份量:🌕🌕🌕🌗🌑
服务:🌕🌕🌗🌑 🌑
质素:🌕🌕🌕🌑🌑
🍴 牛奶冰室 (形点 II) (元朗)
📍元朗朗日路8号形点 II L1楼A101号舖
#hkfoodie#eat#gathering
#food #foodphotography #foodblogger #foodstagram #instafood #hkfood #foodpics #photooftheday #foodie #foodlover #foodlife
#foodholiceatdiary