好耐之前就俾呢间cafe吸引住You only live once🤟🏻 life motto🤣Carbonara $98好creamy!!! 仲有系流心蛋😍😍捞埋一齐食好好!同埋里面都有好多细细旧既烟肉 意粉好挂汁 整体都好好食😍😋另一个嗌既系Royal smoked salmon & avocado egg benedict $118最面头都系有只流心蛋 好jeng而且三文鱼都好大旧 配上牛油果 成件事好match😍😍而且份量好够饱!女仔食哂一份(两个)一定饱!建议share嚟食!!仲有杯柠啡$50好好好好惊喜 饮落好重柠檬味但唔会好酸好涩 同杯coffee mix埋一齐简直系癫覆咗我对咖啡既认知!真心推荐!而且店员好好 会讲俾你听点饮最好 同埋要趁冲好快啲饮😍最后仲叫咗款甜品 Oreo cheesecake 唔会太甜!而且好特别个底唔系硬饼底 用咗蛋糕底 好新颖🤣🤣坐咗好耐 同埋见到有人会嚟睇下书做下野 ho chill!!!recommend!!!
好耐之前就俾呢间cafe吸引住

仲有杯柠啡$50
而且店员好好 会讲俾你听点饮最好 同埋要趁冲好快啲饮😍

最后仲叫咗款甜品 Oreo cheesecake
唔会太甜!而且好特别个底唔系硬饼底 用咗蛋糕底 好新颖🤣🤣

recommend!!!