2010-10-01 10 浏览
黎Applegreen食野系因为网上好多好评,于是黎呢度试下,点知出事啦。地址: 旺角太子道西193号新世纪广场7楼713-715号舖 特式焗薯皮其实系蕃茄粒加上薯皮,嗯,都OK既,个卖相几靓,但事实上就一般啦,只系我觉得价钱定得有点贵。Carbonara网上话呢个好食,一定要试,可能系我期望太高,其实我觉得一般。其实讲真就系芝士烟肉意大利粉,都OK既,不过我觉得好多地方都有,价钱定得有点贵。同埋吃多了会腻。最好食系面个个蒜蓉饱。美式墨西哥烤肉卷个肉好干,唔好食,同埋讲真只系一碟牛炒青椒黄椒红椒加个烤卷皮,我都系个句:价钱定得有点贵。我唔会话呢间野唔好食,只系我觉得唔抵食,因为每碟都过百,而且份量都系正常SIZE,不过都只系我个人既意见,唔知系咪我个日唔好彩啦

特式焗薯皮

Carbonara