2024-08-31
辛苦左一排终于到左sem break 👦🏻🍳👦🏻🍳所以就约左同学仔来呢度食下野,吹下水,,岩晒我! 一齐来睇睇今次既lunch menu:~~~~樱花虾|蒜香牛油 蚬肉扁意粉~~~~阿里巴巴罗勒鲜茄酱|时令海鲜扁意粉~~~~Classy Blend Chocolate全场最推介当然系呢个 樱花虾|蒜香牛油 蚬肉扁意粉 ,蚬肉,虾肉非常新鲜,肉质鲜嫩,内 部肉质鲜美。酱汁浓郁香辣,能够提升整道菜的口感层次。然后就系呢个🍳阿里巴巴罗勒鲜茄酱|时令海鲜扁意粉 酱汁肉味浓,唔洗咩调味都已经好 正。岩晒我口味,意粉索汁,好弹牙。☀Classy Blend Chocolate☀都唔错,好好饮。呢度真系好多野食,好多都未试到,独家既烧汁同D 食物好夹,食物质素高,提供少量生啤,怪不多咁多人帮衬!