餐厅: no.11
资讯:

2023-02-03 49 浏览
我细细个住系长洲,今次返香港🥹🥹好耐没食好野,所以特登BOOK 左呢间隐世西餐同旧同学聚会,餐牌好多选择,而且颜值都好高。我就叫左💕 No.11 All Day Breakfast $108 💕配烟肉够香脆,香肠配炒蛋够惹味,配菜大啡菇罗勒酱焗蕃茄,焗豆,牛角包及沙律西京烧 鳕鱼柳 超级大碟,鲜美多汁,配合独特酱汁非常正。朋友叫左❣️牛油果酱蟹肉焗薯$148 ❣️ 我最钟意罗勒酱焗蕃茄,好特别,提升味道层次。牛油果好Creamy,薯仔口感软实。咁耐冇见,梗系饮啤酒庆祝下,有Hoegaarden 250ml $42 💞同埋💞 Premium Malt’s 380ml $48 💞,甘香醇厚,系聚会既好选择。几好窝呢间,同朋友吹水倾计,地方都够舒服👍🏻👏🏻推荐!

几好窝呢间,同朋友吹水倾计,地方都够舒服👍🏻👏🏻推荐!