2021-05-05 33 浏览
如果要讲comfort food一定系炸鸡/ burger + fries! 今次就同friend去左试burger joys!芝士牛肉汉堡 $109 (跟餐+$41 包饮品及薯条)男朋友就试左芝士牛肉汉堡 呢个面包好松软 仲用左牛油煎香个包 侧边好脆好好食! 块burger肉味好浓郁!! 加埋D配菜成个包好大个 要好大啖先食到全部野🤣杂菌蘑菇芝士汉堡 $89 唔系太好牛既我就呢个burger ! 以为会用大啡菇做burger 点知原来系用左四种蘑菇切碎再加入香料整成既burger !!! 即刻好impressed🤣 而呢个burger就配千岛酱 中和左芝士既油腻感☺️要encore !!Cajun fries自从系five guys食过cajun fries就次次去到边都想食🤣呢度系用幼薯条 即叫即炸 同埋份量都好慷慨🥰🥰不过如果可以再多D粉就好喇!

芝士牛肉汉堡 $109 (跟餐+$41 包饮品及薯条)

杂菌蘑菇芝士汉堡 $89

Cajun fries