2022-02-08 956 浏览
📍 𝐂𝐢𝐭𝐭𝐚第一次黎中环街市竟然只系挂住食?啲人嚟亲呢度都当佢系南丰纱厂咁样打卡,我净系挂住睇吓边度有好嘢食🤣今日嚟嘅时候算系Tea Time,都有几多唔同嘅优惠💁🏻‍♀️ 但系今日好想好想好想食西餐🤭谂住睇吓有冇卡邦尼意粉食下🙊喺地下行到尾就见到呢间餐厅🍴我哋嗌完餐之后就坐咗喺旁边嘅枱櫈𠮶度食,有少少好似food court咁👍🏻🔸迷你汉堡配薯条 $68细细份,过下口瘾😌大啖啲就一啖可以食得晒,汉堡肉超juicy👍🏻🔸香草白酒汁蚬肉扁意粉 $68汁有啲少,意粉亦唔挂汁。但好大旧蚬肉,份量亦很多👍🏻下次会考虑试其他,因为个汁有啲失色。🤔🔸是日精选牛扒 $118天啊我又食到一半先记得影相🤦🏻‍♀️,其实我觉得呢个Steak of today几抵食,仲有餐汤同配菜。分别有椰菜花、西兰花、甘笋、同薯饼。餐汤系杂菜汤,都几大碗🤭 我系叫3成嘅牛扒,上到枱我谂都有5-7成了,唔算鞋就由佢啦😌肉质都几淋都好味嘅,旁边伴碟嘅黑椒汁都好好味😋抵食🔸香辣茄酱海鲜宽条面 $98其实辣味都几重🌶感觉好开胃好惹味👍🏻比我想像中好食,唔会话过于普通。有青口同埋蚬肉做配搭,宽条面嘅份量好足,食哂成个超级饱😆评分时间
📍 𝐂𝐢𝐭𝐭𝐚

🔸迷你汉堡配薯条 $68

🔸香草白酒汁蚬肉扁意粉 $68

🔸是日精选牛扒 $118

🔸香辣茄酱海鲜宽条面 $98

评分时间❣️ (最多五颗星,如不推荐会打交叉)
食物质素⭐️⭐️⭐️⭐️
环境⭐️⭐️⭐️