2024-06-26 689 浏览
将南pizza pig 🐷🍕 黎到紧系要食猪1/ Signature pizza 🍕 黎到紧系要食pizza,medium size 已经有八大块一大班人share 就最好招牌鬼马”猪"意薄饼、招牌手撕猪手、意大利香草肉肠、辣肉肠、火腿、烤灯笼椒、红洋葱、水牛芝士、蕃茄酱,最正系上面仲有猪皮🐷松软既饼底好味🤤一啲都唔漏2/ 慢煮酱烧猪肋骨、椰菜沙律、粟米、薯条一咬落去骨肉分离,酱汁丰富,彻底煮熟,而且肉汁保持,不挥发3/ 烤猪腩青豆西洋菜蓉烩意大利饭、烟肉🥓绿色既risotto,感觉好清新香烤猪腩外脆内软啲烟肉粒粒仲要好大粒 啖啖都好有口感4/ Fired Signature Bites 好丰富,全部都系handy bites 细细够,分便方享有意式炸杂锦海鲜、白饭鱼、迷你八爪鱼、青口、软壳蟹、大虾,加埋柠檬、香辣菠萝酱,好配合5/ 卡邦尼松露蛋汁烟肉意粉 好多汁啖啖都好滋味,啲烟肉粒粒好大粒最后仲每人嗌咗支啤酒呢度饮品选择都多Cocktail mocktail beer 红白酒都有
将南pizza pig 🐷🍕 黎到紧系要食猪

一大班人share 就最好

松软既饼底好味🤤一啲都唔漏

2/ 慢煮酱烧猪肋骨、椰菜沙律、粟米、薯条
一咬落去骨肉分离,酱汁丰富,彻底煮熟,而且肉汁保持,不挥发

3/ 烤猪腩青豆西洋菜蓉烩意大利饭、烟肉🥓
绿色既risotto,感觉好清新
香烤猪腩外脆内软
啲烟肉粒粒仲要好大粒 啖啖都好有口感

有意式炸杂锦海鲜、白饭鱼、迷你八爪鱼、青口、软壳蟹、大虾,
加埋柠檬、香辣菠萝酱,好配合

最后仲每人嗌咗支啤酒
呢度饮品选择都多