2021-07-21 92 浏览
见到网站评论几好,午饭与友人来试吓。 简直系非常开心,因为样样都好满意。首先叫咗个台式牛筋腩刀削面,卤水豆腐,蒟蒻白桃乌龙茶,微糖。另外叫咗个温泉蛋黑胡椒牛肉,转卤肉饭。两个午餐都要青柠爱玉。 整体份量都几多,食得好饱,朋友仲食唔晒佢碗面。牛肉牛筋腩刀削面好好食,个汤辣辣地,汤水略嫌少咗啲,刀削面质感都好好👍🏻卤水豆腐评价好高,食落其实都觉得几好食,但就觉得有少少唔明点解网评咁高。 温泉蛋黑胡椒牛肉饭好好食好惹味,黑椒味好浓,都偏辣。 卤肉饭就好似冇乜特别,但都系属于整得好嘅。 蒟蒻白🍑乌龙茶好好饮,乌龙茶味好浓。 最后讲个甜品, 网络评价青柠爱玉冻好好,我食落就觉得普通,冇咩特别。 但整体食物质素各样都好满意,期待下次再光临试食其他。

但整体食物质素各样都好满意,期待下次再光临试食其他。
牛腩牛筋刀削面
胡椒牛肉,卤肉饭,卤水豆腐