2024-04-23 19 浏览
系将军澳嘅一日,完成完锻炼之后,面对著呢个城市嘅活力,就嚟睇下新出嘅餐厅-乐面。👾👾佢好似已经攞到好多赞赏,而且呢间餐厅嘅菜式都好有特色,令人好想试试。📷首先,琥珀之味酱油清汤真系绝对卖相独特!汤底色泽丰满,🎃满足我嘅第一眼,佢嘅味道更系美味得出乎我意料,让豚肉和鸭肉嘅味道在口中牢牢锁定,饮得我欲罢不能。🤡紧接住,真熬鸡白汤👺真是美不胜收,鸡汤味道鲜美,个汤底颜色又靓仔,口感丰富且丰满,让你一吃就会喜欢上。再配上豚肉、鸭肉和鸡肉嘅营养价值,无疑系让你的体验格外难忘。然后就系来到我推荐嘅椒盐炸鱼蛋串,👺椒盐味既小食再加上炸系一定冇得输既组合,但当你咬下去之后,就会发觉呢个小吃嘅美味,口感独特,顺口而味美,令人难以忘怀。最后,我尝试嘅饮品就系茉莉花茶同爆菊普洱,饮个几口,就可以系你疲惫嘅身体里注入一股活力,令你可以继续享受生活。👍本身运动完都有D累,但食咗呢D美食之后,立即感到体力充沛,好似焕然一新咁,可以继续享受将军澳嘅生活。希望大家都可以去试下呢间餐厅,惊喜等紧你。🤡