2010-07-23
王经理突然话想食印度炒饭,但碍于呢两日间中有大骤雨,于是决定叫外卖!想起印度炒饭,首选必系Ebeneezer!叫佢地嘅外卖,满$100就加10%送货费,满$500就免费送货!我地叫咗个希腊沙律配串烧鸡肉同烧羊肉跟饭。11:15am落柯打,指定要12:30送到,但终于都系12:45先送到沙律同饭都有一个共同嘅特色,就系肉多于一切烧羊肉有羊味,但又唔会太膻,烧得亦唔会太干!印度白饭粒粒分明,同我地食开嘅泰国米好唔同!加上佢地特制嘅sauce,惹味非常最贴心嘅系配上少少沙律,感觉食得健康串烧鸡肉有少少辣,但亦有少少"鞋"!沙律新鲜,配合埋佢个dressing,感觉清新随餐附送两个饮品,可以拣Pepsi / 7-up / Tropicana 橙汁 / 苹果汁好记性嘅你可能会话,乜唔系阿王经理想食印度炒饭,点解无叫到?!皆因阿王经理突然记得自己响树减紧肥,所以改行食沙律啰
我地叫咗个希腊沙律配串烧鸡肉同烧羊肉跟饭。
沙律同饭都有一个共同嘅特色,就系肉多于一切
皆因阿王经理突然记得自己响树减紧肥,所以改行食沙律啰