2017-02-24 13644 浏览
同事同我食生日饭,我订左呢间德国餐厅,系葵芳新都会广场,环境原来都几靓,几大间㖞!!我们选择了拼盘,有五款小食,烟三文鱼饼,好香,下面块饼好香脆,烟肉芦笋卷,呢个好爽脆好味,芦笋都好甜好味呀,牛肉卷都好香牛肉味,唔会好咸,好食,面包卷好香,入面有少少肉的,炸薯蓉手指也好香,香口入面薯蓉好正。炸猪手,好大呀,先拍照,仕应就帮我们切开佢,出面的炸到好脆好好味,入面的肉够味唔干唔咸,好味㖞,又唔油又唔肥,跟酸菜,少少酸好开胃好食呀!饮品,都够大杯够靓够冻,同事呢杯橙色的,都好fresh的呀!红莓,好味,酸酸甜甜的,好解渴,正!!薄荷,有一条青瓜,薄荷叶,同事话好味,like呀火箭菜火腿pizza,好薄的饼底,好好味㖞,火腿都大片,火箭菜好多,味道夹得好好杂菌意大利饭,饭粒少少硬,都好正宗呀,好香的芝士同菌香味,我钟意鱼柳,意大利粉团,鱼柳好香,都好滑及啖啖肉,加少少柠檬斗可以提升鱼的味道,粉团就比较冇味,d味入唔到。仲有少少沙津跟的!服务都好,食物好味,坐得舒服!!
红莓,好味,酸酸甜甜的,好解渴,正!!
薄荷,有一条青瓜,薄荷叶,同事话好味,like呀
服务都好,食物好味,坐得舒服!!
2017-02-08