网上见到有间粉红色嘅打卡Cafe😍😍呢日有时间嚟到就过来试试🤟餐厅外墙粉红色劲吸引🤩打卡一流📸入到去里面墙身都系粉红色㗎仲预咗多个打卡位俾客人拍照对于我哋本身也是粉红控嚟讲真系未食心情都已经兴奋到不得了😂餐厅落地玻璃采光度充足装修设计较粉色少女风格环境宁静,座位及空间宽敞舒适主要以轻食、咖啡及甜品为主但亦有提供set lunch选择想chill吓嘅朋友嚟呢度真系满足到你哋今次我哋太肚饿关系拣选咗两个set lunch:👉鸡肉磨菇奶油长通粉$74 (跟沙律🥗/汤)如转饮品+$3;冻饮+$6卖相已经相当不错,鸡肉嫩滑搭配埋奶油口感非常丰富,味道亦都唔会太「漏」;沙律菜都很新鲜,不过略嫌长通粉硬身咗啲,煮淋少少就更加好😋👉水波蛋黑松露野菌意大利炖饭$78(跟沙律/汤)如转饮品+$3;冻饮+$6呢个极度推介🌟🌟🌟🌟👍水波蛋煮熟程度啱啱好,搭配埋黑松露野菌成件事好有口感,好满足‼️意大利炖饭好creamy但又唔会over 咗,味道不错!另外+$20 可追加蛋糕甜品,但因为我哋都已经够,要捧住肚仔离开🤣, 所以要再下次去试下!!
网上见到有间粉红色嘅打卡Cafe😍😍

对于我哋本身也是粉红控嚟讲
真系未食心情都已经兴奋到不得了😂

餐厅落地玻璃采光度充足
装修设计较粉色少女风格
环境宁静,座位及空间宽敞舒适
主要以轻食、咖啡及甜品为主
但亦有提供set lunch选择
想chill吓嘅朋友嚟呢度真系满足到你哋

今次我哋太肚饿关系拣选咗两个set lunch:

👉鸡肉磨菇奶油长通粉$74 (跟沙律🥗/汤)
如转饮品+$3;冻饮+$6

呢个极度推介🌟🌟🌟🌟👍