2023-08-17
3访上河内!今次叔仔生日之旅,带埋99阿姨舅父们去试吓~今次见到Menu updated 咗有个比平时食嘅再靓,但死人寻旧路都照旧纯生牛肉河$92味道依旧keep到水准!觉得粉嘅份量好似比上次多咗,定系冇咁肚饿🤣选用US prime 牛肉,好够牛味,够大块薄得嚟想要熟自己嚟啦喂!(食到底都系好够热)汤头浓郁饮晒都冇口渴!椰子沙咖啡 $50咖啡入面系椰子沙冰🍧,即到椰子清甜又饮到啡味,炎炎夏日饮够晒透心凉!无论你中唔中意饮咖啡☕️都好,呢一杯你一定会爱上~越南炸春卷$42是拉差牛油鸡翼$42Overall 嚟讲一定系🇲🇴澳门eat list里,时间上就到我都一定会去食,如果你去澳门成日想揾香港食唔到嘅野,呢个一定满足到你!食完会「心心念念」,「念念不忘」~如果大家中意俾个like支持下🤟🏽 𝗖𝗶𝗮𝗼🇲🇴Cafe Hanoi (氹仔旧城区)🇲🇴氹仔旧城区施督宪正街67号新兴花园地下A座
纯生牛肉河
越式炸春卷/是拉差牛油鸡翼
越南炸春卷$42
是拉差牛油鸡翼$42
如果大家中意俾个like支持下🤟🏽 𝗖𝗶𝗮𝗼
🇲🇴Cafe Hanoi (氹仔旧城区)
🇲🇴氹仔旧城区施督宪正街67号新兴花园地下A座