(非会员)
2009-08-11 77 浏览
坤记比我第一个印象就系「寸」!我哋一行12人订咗8点钟,约7点半我哋已经到咗,我见到佢楼下有2张6人吉枱,咪入去同柜面个女人讲我哋订咗8点而家有冇位呀?点知柜面果一男一女,你一句我一句咁话:「8点?你订咗8点而家咁早黎,紧系冇位啦,8点松D你哋先好黎呀,唔好以为订咗8点就8点比到枱你哋呀。」真系激气!!至于食物方面综合各人意见,有以下评价马介休球 – 球中心比较多西芹, 不喜欢吃葡肠奄列 – 比较咸烧猪柳 – 惹味, 但偏咸烧沙甸鱼 – 好味, 不太干西洋腊肠炒饭 – 好味煏牛尾 – 不错蒜蓉炒青瓜 – 好味吉列猪扒 – 好咸另外叫咗六个包,其中有两个个底烘㶶咗,但系都照比客人食叫咗三.四次佢哋比清水都唔啋你, 后来叫汽水就好快回应其实我7月果时试过附近果间富仕葡式美食,相比之下我觉得富仕好味得多。但系今次人多,而富仕地方细,所以先至拣坤记。因为受到不礼貌对待,而食物又一般,所以下次唔会再去坤记。
坤记比我第一个印象就系「寸」!

至于食物方面综合各人意见,有以下评价
马介休球 – 球中心比较多西芹, 不喜欢吃
葡肠奄列 – 比较咸

烧猪柳 – 惹味, 但偏咸
烧沙甸鱼 – 好味, 不太干

西洋腊肠炒饭 – 好味

煏牛尾 – 不错

蒜蓉炒青瓜 – 好味

吉列猪扒 – 好咸

另外叫咗六个包,其中有两个个底烘㶶咗,但系都照比客人食

叫咗三.四次佢哋比清水都唔啋你, 后来叫汽水就好快回应

2009-08-09
  • 蒜蓉炒青瓜