2017-01-02 5209 浏览
2016年除夕去左澳门倒数,揾黎揾去见呢间咁多评语都应该唔差,又有生蚝又有长脚蟹,咁就book左去食喇,除夕收费两个人计埋加一大约$1100蚊,但系质素就我觉得值系只值一半~ 先讲啲长脚蟹同生蚝丫海鲜盘,见到啲人连排都无排,食buffet黎讲系比较少见,因为一啲都唔新鲜~ 系无味得黎阵味好怪~ 失望!再讲肉类,有烤牛猪火鸡羊肉咁,只有得牛好味,但估佢唔到八点半开波,九点半就无哂牛啰~ 无 Refill 嘅!失望面包,沙律,就正常选择,无乜特别中菜入面,例如菜得一款,鱼得一款,另有一条烤三文鱼,味道差又肉酸,食左啲猪手呢个不错够入味汤饭,有个龙虾汤饭可以食,呢个我觉得好味,唯一有鲜味既食物,我排左两次食。甜品卖相太差,无食~ 同行朋友有食不过都系三个字评价,唔好食。生果有四款,想食下西瓜啫,西瓜都无 refill 架唔好意思,食到十点咋㖞!转左出提子,啲提子系好多粒烂都照放出黎~ 无眼睇了最后有一个人人都派既所谓龙虾包,入面有一小件龙虾件,呢件Ok,系有鲜味同好味,跟住有啲无味虾夹埋一齐~ 成晚食左少少野,行第二转已经无乜选择,首先少选择,二来难食,三来无refill,如果佢价钱唔系呢个

面包,沙律,就正常选择,无乜特别

成晚食左少少野,行第二转已经无乜选择,首先少选择,二来难食,三来无refill,如果佢价钱唔系呢个我唔会专登出个食评黎咁讲群芳,唔系话佢好贵,或者想俾少少钱食好多好野,而系呢间野真系唔值一个人五百几蚊~

建议佢唔好呃人啦~ 啲海鲜如果唔想俾好野个客不如执左个海鲜吧,你整好啲𩠌仲好啦~

2016-12-31
庆祝纪念