2018-11-06 2322 浏览
路过渔人码头。知道新开无几耐。价钱唔贵。就入去试下。lunch系$158。烤肉任食。沙律吧任食。所谓既任食。我都系食左一旧牛。一旧猪。两旧鸡。半条肠咁大把。点解?烤肉部份系厨师烤完拎出黎系你面前即切。或者得两枱客。拍哂乌蝇咁。厨师都懒得烧挂。所谓可以任食既肉只系拎出黎一次咁大把同切左一旧。亦都无再问客人添唔添。因为厨师根本都无再烧。感觉劲差。好似货不对版咁。食物味道都麻麻地。肠劲咸。牛有啲un。猪都好一般。有烧菠萝。不过无要。热食得几样。肉酱意粉。唔知摆左几耐既pizza。好难食既炸蟹钳。沙律选择都太少。总之就觉得做左水鱼啦。158去其他酒店食lunch buffet应该会好100倍啰。起码会有甜品。有三文鱼同生果。呢度??连饱都唔会。未试过系澳门食啲咁差既野。58蚊都比多佢
2018-11-06
  • 无一样值得推介