2019-07-17
平日去渔人码头影相 仲要2/3点时间 真系无咩选择,行过呢间餐厅 强劲嘅冷令我谂都唔谂就入咗去食佢分两层 下面食意大利 楼上食巴西buffet..因为唔饿的关系 加上好热唔想再谂 我㨂咗楼下的意大利a la cart 好伏呀Service系好好 环境都唔错 佢介绍咗buffet set lunch MOP 165 包一个set +salad bar, 行咗出salad bar睇 啲野食好唔新鲜 所以决定就咁叫一个pasta(ravioli)+烤乳猪(double cooked suckling pig) 未叫野食的时候放咗个包篮比我地 3款包:炸面包(好好食)烤蒜蓉包(都唔错)sour dough (无食)野食ordered 20分钟后, waitress行埋黎邀请我地食salad bar 我话我地无叫set佢话唔紧要(我估系无人食 佢唔想嘥)等咗30分钟 野食终于出现 由唔饿 变到好肚饿 通常肚饿的人食咩都觉得好食 但系2样都好一般 尤其系个乳猪 好难食 无味的白灼猪腩肉 上碟3旧肥猪肉 一入口系无 味 道 我要自己加salt&pepper先稍为好少少🤢个pasta份量系少 但系每一
佢分两层 下面食意大利 楼上食巴西buffet..
Service系好好 环境都唔错
个pasta份量系少 但系每一啖都系cheese, 皮很厚🤦🏻♀️
Conclusion: 饿死都唔再食呢间