2019-04-04 391 浏览
等巴士睇团购发现呢款小食,写住天津非物质文化遗产,决定一探究竟,睇下系咪同大陆一样味。.一间外卖店,无堂食位,见到主要分果子同薄脆两种,果子即是油条,即叫即整。现场所见粉浆沟鸡蛋煎成饼皮,洒上黑芝麻,反转饼皮刷上酱同洒埋葱花黑芝麻,铺油条生菜,最后夹埋牛肉,卷埋原条塞入袋。🌯土鸡蛋烤牛肉煎饼果子(团购价$27 原价$37)煎饼表皮微焦,味道较淡带蛋味,feel到葱花香,油条亦有咬口,咬多几啖先食到堆肥牛,肥牛做到好入味但越食越咸,夹埋生菜一齐食对我黎讲都太重口味,我谂味道轻手啲肥牛份量重手啲会更好🤔。用澳门某外卖平台团购价27蚊买,食完饱左5成,我觉得呢个价试下系可以接受,原价有啲小贵。

🌯土鸡蛋烤牛肉煎饼果子(团购价$27 原价$37)

土鸡蛋烤牛肉煎饼果子

8 分钟 (外卖自取)
用餐优惠
团购