2017-05-14 8910 浏览
呢间绝对系我食过最CHEAP最乞儿既自助餐,我竟然见佢有10个好评,觉得太夸张了,身为食过既客人,决定挺身而出首先,我系旧年9月18号食的,唔系最近,我真系好少出去食自助餐都懒得影多几张相的去之前佢既卖点系有龙虾、有鹅肝,598+10%,星期日买一送一,晚餐我见有买一送一咁既优惠,所以就带老婆去但系,简直系感觉自己返左大陆,间野超多座位,爆满,但系贵的食物系长期冇的,半个钟先加1次,加一次都唔够30秒就被拿光,因为自加10只,但系十几个人排队,鹅肝系咁,生蚝呢,就开得好慢,每人限取3只,所以大排长龙总之呢个自助餐俾我感觉就是俾钱去受罪,俾钱,但系好似D阿婆排队派米咁! 总要好多都系大陆人,好冇质素的,你根本争唔赢佢地,争赢左D阿姨都会闹你当日就系两个男人叫经理出来投诉,同佢嘈,然后经理后尾又加多左一次龙虾我完场食唔到一只龙虾,排左一块鹅肝同3只生蚝,咁样都叫自助餐任食?!好啦,讲返食物本身,D熟食,偏浓味,都系好普通的汁煮菜色,肉类为主,冇乜特别好味的菜色饮品同生果算系唔错,任饮,有几款果汁,生果新鲜切得好海鲜得虾同生蚝系鲜味的,其他都冇乜鲜味沙律间间自助餐都系果D,冇得特别可以讲寿司
我见有买一送一咁既优惠,所以就带老婆去

饮品同生果算系唔错,任饮,有几款果汁,生果新鲜切得好
海鲜得虾同生蚝系鲜味的,其他都冇乜鲜味
沙律间间自助餐都系果D,冇得特别可以讲
寿司好散,唔好味,刺身得3款,亦没有出色的点

总之我就食过感觉好差,所以绝对唔会返食
题外话/补充资料: 中意排队同人逼的不妨一试
2016-09-18