2008-07-04 33 浏览
初初開時聽好多人講都話唔得, 款式極少味道又唔掂, 但後來應該係轉左手, 我一個月內去左兩次, 都覺得幾ok.款式唔算多, 並唔係咩靚料, 但品質唔錯, 尤其係o的泰式野, 沙律,魚生同西式湯都幾好.燒味就覺得一般, 熱盤共有十零款, 冇咩特別, 切肉我冇食, 但見表弟攞左兩次, 應該唔錯.仲有即場煮既湯麵湯河.至於我最鍾意既甜品, 蛋糕大約有六種左右, 都唔怕好甜, 好味! 仲有好多細細碟既東南亞甜品, 味道不及蛋糕吸引, 但都ok, 仲有炸香蕉, 即煎pancake (好味道!!), 雪糕, 日式刨冰, 同好多水果. 每人包一杯飲品, 服務唔錯, 收碟快, 食物都補得快, 最好就係唔洗同人搶, 好怕金沙同自助山果種要搶既感覺.總括黎講百幾蚊食五個鐘絕對食得過, 而且申請埋張濠會咭仲有節.
我一個月內去左兩次, 都覺得幾ok.

仲有即場煮既湯麵湯河.