2010-09-22 15 浏览
本身想食长城烧烤 ! 但订唔到位 !而我D朋友又未试过去澳门食自助餐 ! 所以我就建议黎自助山喇 ! (我同女友食过四次了)黎到见到同之前黎有D唔同 (因为成年冇去过咁滞)唔同在于地方越黎越大 ! 我地因为即日订位 ! 所以系有史以黎坐得最远嘅一次 !食物方面一样唔错 ! 系冇生蚝 ! (因天热关系,冬天会再供应)我试左个罗宋汤 ! 但饮落似牛尾汤 ! (都系唔错吖)果日有烧肉眼扒供应 ! 边位肥肥地好正,但中间位好鞋 !烧味保持水准 ! 正 ! 烧腩仔皮脆肉嫩 ! 叉烧又系一流 ! 油鸡好滑 !蟹脚都系唔错 ! (都系最多人排队) 三文鱼刺身新鲜 ! 咖喱牛肉及咖哩鸡味道似足印度咖哩 ! 好香好浓味 !最唔好食嘅系啫喱 ! 雪糕就应该系最普通嘅牛奶公司 ! (都好吖)仲有好多野想食 ! 但已经食唔落了 ! (太饱) , 唯有下次再去食过 !服务黎讲收碟几快,厨师就好有礼 ! 260一位嘅价钱食到咁多野 ! 冇投诉之至啦 ! 唯一有意见系自由行越黎越多,冇秩序可言呀 ! 大家如果去的话唔驶急住攞野食 !大方D让比佢地先 ! 因为热门食物会不停供应 ! 唔驶同佢地迫 !
本身想食长城烧烤 ! 但订唔到位 !

而我D朋友又未试过去澳门食自助餐 !

所以我就建议黎自助山喇 ! (我同女友食过四次了)

黎到见到同之前黎有D唔同 (因为成年冇去过咁滞)

我试左个罗宋汤 ! 但饮落似牛尾汤 ! (都系唔错吖)

果日有烧肉眼扒供应 ! 边位肥肥地好正,但中间位好鞋 !

蟹脚都系唔错 ! (都系最多人排队)

服务黎讲收碟几快,厨师就好有礼 !

260一位嘅价钱食到咁多野 ! 冇投诉之至啦 !

2010-09-19
  • 烧腩仔