2010-09-07 296 浏览
好耐之前朋友带我o黎食过呢度嘅鱼汤粉, 一试难忘, 今次有朋友肯陪我食! 酸辣鸡丝面 - 个人觉得辣咗d, 而酸味又多咗d, ok啦!卤水猪什 - 个卤水都几入味, 又唔会太咸, 猪什煮得几腍, 唔错!奶茶 - 虽然饮唔到我唔钟意嘅lixxon茶味, 不过都可以既.猪扒饱 - 个饱唔脆, 猪扒味道一般.大肠捞面 - 卤水大肠又系唔差, 捞面用油面, 但食落又唔会太油, 好味!咖哩牛腩跟薄饼 - 个人觉得辣咗d, 不过个牛腩好腍, 好好味! 配埋印度薄饼! yeah !鱼汤粉 - 今日嘅主角仍然无令我失望, 个灵魂豆饼都系脆既, 鱼汤味浓, 正!后记: 多谢3位肯陪我再会鱼汤粉嘅超强花! Thanks !

猪扒饱 - 个饱唔脆, 猪扒味道一般.

酸辣鸡丝面
卤水猪什