2023-04-24
是日星期6️⃣,午餐一行6️⃣人唻到自助山开餐🍽,中午1️⃣2️⃣时前已开始排队等职员安排入座。整体嘢食种类虽看似繁多,🤫 但请恕直言,无论刺身(*只得较霉及多根嘅 🐟 三文鱼、OK嘅 🐙 八爪鱼及 🐚 螺肉)、各类熟食、甚至各种甜品,食物质素均好参差。好多卖相看似精美,但却好华而不实 😑。😐 个人觉得,较为算系稳阵,味道正常嘅系 🍘 卷物寿司(*因饭粒系新鲜唔硬嘅,涵就只系普通材料而已)、🥣 中式热汤、🥗 沙律、🥓🍗 烧味(*烧腩仔好食 😋)、部份细口嘅🧁蛋糕甜品(😔 *中式糕点及糖水坚唔掂、爆谷部分淋嘅兼有点臭油益、🧇 鸡蛋仔系软淋唔脆嘅、🥞 Pancake反而系唔软腍嘅... ...)。🙁 U字形梳化座位较污垢,非常不合4️⃣人以上用餐。整体唔同摆放嘢食及器皿嘅位置均有不洁,尤其啲碗碟都有污渍。收碟有时虽要稍等,但整体职员均很有礼及亲切,笑容满面 😉。最欣赏系𠮶位扭气球嘅哥哥,简直出神入化 🤩。以每位MOP398再加一唻讲,个人就认为一试无妨,但真不值得特登唻食 😙。或许晚餐会较好吧~ 🙃
🙁 U字形梳化座位较污垢,非常不合4️⃣人以上用餐。
整体唔同摆放嘢食及器皿嘅位置均有不洁,尤其啲碗碟都有污渍。
收碟有时虽要稍等,但整体职员均很有礼及亲切,笑容满面 😉。
最欣赏系𠮶位扭气球嘅哥哥,简直出神入化 🤩。