2023-08-08
炎热嘅夏天 真系好岩食榴梿同芒果😍呢间澳门既人气甜品店 本地人都大推‼️每次经过都要去食👍🏻佢哋款式多样 最紧要喺价钱平香港接近一半 一定要收藏😛 全部真材实料 份量十足 过去澳门一定要同一大班朋友过去试吓🥰💓原只榴梿椰皇子一上枱朋友们就急住影相🔥满满既榴梿蓉起椰皇面层 劲香浓榴梿味 入面有椰青布甸同椰青啫喱粒‼️每一啖都充满椰子同榴梿味 而且价钱都系$50左右 香港边度揾到⁉️🤣💓原只芒果椰皇子因为我唔食榴梿的 就叫咗佢哋另一款招牌👍🏻香甜嘅芒果 再加埋椰青布甸同椰青啫喱粒 食落清甜凉爽 夏天食一啖真系好满足🤣💓招牌榴梿班戟 💓开心果芒果QQ班戟呢两款真系必点‼️喺香港嘅甜品舖我都好钟意食 不过价钱贵之余又细份 呢度完全满足我贪心嘅心态🤣奶份又便宜 芒果QQ班戟 里面嘅馅料有开心果cream、劲厚切芒果及软糯麻糬 每一啖都好有层次感🥰榴梿更加唔使讲 就嚟连块皮都包唔住榴梿馅 只可以话系榴梿同芒果控嘅天堂‼️💓榴梿小奶冻 💓招牌杨枝金捞加芋圆奶冻面层有大量榴梿肉 动L动L~榴梿嘅香甜配上椰皇奶冻嘅冰爽 口感食落香滑好满足👅💓烧汁烤鸡翼 💓蟹肉蟹子意大利面当日四五点过去 谂住食返个下午茶 叫左几款
💓原只榴梿椰皇子
💓原只芒果椰皇子
💓招牌榴梿班戟 💓开心果芒果QQ班戟
💓榴梿小奶冻 💓招牌杨枝金捞加芋圆
💓烧汁烤鸡翼 💓蟹肉蟹子意大利面
当日四五点过去 谂住食返个下午茶 叫左几款人气小食 鸡翼嫩滑多汁 而且啖啖肉~
蟹肉意大利面都系佢地既招牌 浓郁既忌廉汁 再配埋满满既蟹肉同蟹子 口感极满足😛