2019-11-29
1911 浏览
澳门超抵食自助餐🤩🤩唔知大家知唔知,澳门嘅自助餐价钱点解可以咁平, 原因系澳门酒店嘅主要赚钱地方并唔系餐饮业, 但自助餐质素绝对唔会因为佢嘅价钱而有所下降, 反而好有水准同惊喜!今次澳门游,自助餐我拣左新濠影汇嘅星汇餐厅, 虽然我食过好多澳门自助餐😂 但估唔到哩间咁有惊喜😇🤠 一入到餐厅真系“哗”左一声,buffet嘅食物范围大到你唔信,净系兜左一圈都用左成分钟,好夸张🙀🙀 食物选择基本上你讲得出嘅都有,仲要食物质素系几有水准,感觉用三百几蚊就食到真系赚左😂😄·结果我啪左20只生蚝🐚 蚬都食左几十粒🤣🤣 即场煮制嘅粉面同生滚粥都食咗2碗,仲有无穷尽嘅芝士🧀拼盘,热荤都有成廿几三十款拣,真系眼花撩乱到一个点,即时选择困难症又发作😅😆 雪糕都食左几杯,仲未计唔知几多件甜品同埋几多杯果汁,真系饱到行唔郁啦🤣🤣🤣