2011-06-21 578 浏览
6月6日系威尼斯人度周围行,1点几左右先揾食,去左food court,同事话呢间台湾嘢既卤肉饭好味,所以就系度食饭医肚啦,见到d套餐都算抵食的,70元有一个饭,一碟菜及一碗汤,本来想食牛肉面的,但系面冇得跟餐,所以叫左一个红烧牛肉饭套餐,同事叫左卤肉饭套餐,另外加18元叫左杯香芋珍珠奶茶,坐系度等叫number,都唔系等左好耐就可以攞啦.卖相都ok,份量都好大及好丰富,味道如何呢,紫菜汤好味,有两粒墨鱼丸系入面添架,茶系芥兰都ok呀,我的牛肉饭有些红萝卜,白萝卜,一些牛肉及菜,牛肉好硬,好难咬,味道都ok的,不过冇咩汁,d饭好淋身,饭既份量好多.一个人都食唔晒呀.同事的卤肉饭佢话好味的呀,我见到都有几多卤肉,半只鸡蛋,一些菜等.我地两个都食唔晒.

2011-06-06