2023-07-09 381 浏览
#澳门 #牛尾通 #下环街市熟食中心 #深度游 #平靓正 #澳门揾食 @foodiehck2022 上次去完🇲🇴都唔够十日,又想再去多次,系咩咁吸引我呢?就系依个系熟食中心既 #明记牛尾美食 牛尾通。到埗第一日已经去,之前睇到依间都几出名,自己又想食,不过睇片介绍已经系几年前,好彩仲系度😅去到时候大约中午十二点几,唔算好多人,见到铺面冇人,转头老板娘系我后面出现!牛尾通$33澳门币,系香港真系食唔到。汤底好浓够晒味,系好香既番茄牛尾汤,而且唔会觉得好咸,最重要系老板娘话唔够汤可以再加❤️仲要系加到满晒,真系超正👍牛尾最少有五大旧,仲有少少碎咗既,全部都好淋好入味,肉既部分都唔少。通粉都爽口弹牙,都真系回味无穷🤪依个地方仲有唔少好野食,一定会再去!

依个地方仲有唔少好野食,一定会再去!
牛尾通
牛尾通