2011-02-15
系毫无准备之下叫就入左黎食LUNCH(其中一个朋友食过话OK)大家都劲肚饿,劲叫野食,当中可能会写漏都唔出寄牛尾汤,唔好饮,冇牛味,只有茄膏或者系罐头蓄茄汤味,不值一试马介休球,外脆内暖,著蓉细滑,不过个人认为马介休少左D,不过都好过出面有D咸到死葡式炒蚬,D蚬好细只,不过个味好浓好味!葡肠,之前食评有D人话唔好食,但我觉得好好食WOR,皮有D脆又香口,可能我食得咸,不过D FRIEND都话好味WOR...葡国鸡,我冇食D鸡,不过D薯仔好好食,好粉,不过个味就普通,唔算好OUTSTANDING烧牛肋骨,好食,D肉好嫰又唔UN,好有牛味黑椒猪手,个汁好浓好正,整得唔错葡式唔知咩羊,D肉好淋,有少少少少SO,(不过都系个句,如果一D都唔SO不如唔好食羊),个汁都好好味蒜蓉包,唔系好够蒜蓉味,不过D DISHES有好多汁,用黎点汁就PERFECT喇呢间餐厅D野食系OK的,不过个人就觉得唔系最葡式地道,但D口味系大众化都接受的,所以唔应该讲到咁差,但如果谂住食劲地道葡菜,就未必系首选,但系总括黎讲都系几好味的,而且一D都唔贵!
大家都劲肚饿,劲叫野食,当中可能会写漏都唔出寄
葡式炒蚬,D蚬好细只,不过个味好浓好味!
烧牛肋骨,好食,D肉好嫰又唔UN,好有牛味
黑椒猪手,个汁好浓好正,整得唔错