2019-01-04 757 浏览
冇谂到第1篇写的就是义顺。好耐之前已经话佢差左好多,真系唔会去的食店。但今日心血来潮想食双皮奶,而刚好想起佢,就打算俾个机会佢。点知得个嬲字。一坐低,明明唔满人,硬要2个人坐埋一边。明白的,要做生意嘛。张Menu放左响张枱,大大张,我睇到,但都多谢个员工用悔气的语气提我自己睇。明明我讲左要冻双皮奶,另1份都未点,只系讲左个“热”字,佢就走左,点叫都叫唔返。嚟的当然就嚟错啦! 问都唔问下你,好似想迫你食你唔想食的。原本都打算想好声好气咁同佢讲嚟错左,但佢唔听就走左。只好大声叫住佢话佢错,而其他员工仲要话: 唔洗理佢啦! What? 我错左响边呀?错在我俾机会呢间野? 之后想同个收银投诉,当然我就系透明的,理都冇理我。P.S. 野食一样差如果大家喜欢受气就走。但呢间野,我真心放响垃圾级!

之后想同个收银投诉,当然我就系透明的,理都冇理我。

P.S. 野食一样差

如果大家喜欢受气就走。
但呢间野,我真心放响垃圾级!