2010-04-19 75 浏览
享受FB$100即日来回澳门船飞突发去澳门行动开始落雨O向氹仔唔知食咩好, 突然望左本书两眼, 好啦~ 近近地就一试啦~平均$20一碗单拼面, 初时唔知点ORDER好, 但一心谂住食少少, 之后再食其他野, 所以只系每人ORDER一碗面鱿鱼粗面, 一上枱完全唔觉佢系咖喱, 因为大家可以参考下D相, 个咖喱汁唔似平时食O个D ma, 仲以为佢无料到添 我要中辣ma, 一食, 哗~~~ 都ok辣嫁wor, 虽然个样唔似, 但原来唔系嫁!!! 所以大家下次order要小心, 当然我食得辣所以冇问题, 不过都要边食边饮汽水!!! 但我觉得都有d贵, 因为佢其实好细碗嫁, 而且d配料又好少~~~~~ umm......不过都好味o既牛腩米, 好入味, 配埋d米粉好吸味呀.....perfect match, 不过都系细碗同好少配料~~~见到其他local客仔佢地系order净配料然后再order净面share o黎食~~~ 不过唔平嫁, 净配料平均$56一碗, 而且亦都唔算太大碗 净面就好似$12一碗~~~ 不过lee度有样野几好, 佢会问你要几辣, 所以唔洗担心, 一定o岩口味o既...
享受FB$100即日来回澳门船飞
突发去澳门行动开始

净面就好似$12一碗~~~ 不过lee度有样野几好, 佢会问你要几辣, 所以唔洗担心, 一定o岩口味o既.....!!!
MENU
鱿鱼粗面