2010-09-18 32 浏览
每次到澳门差不多都会去法兰度食饭,今次都不例外,由于早去,所以等佐10分钟左右有位。其实好多人投诉佢地无礼貌,我本人觉得吾系甘架,虽然话我次次去澳门都去法兰度,我每年都系去吾够10次,不过外籍经理都已经认得我,佢地都好有礼貌甘同我打招呼,既然山长水远黎到,大家都应该放开怀抱,饭都好味D,讲开好味,今此叫既烧乳猪系我试过甘多次以黎最好食既一次,以前叫个皮縂系有D淋淋地,今次个皮好脆,D肥羔入口即溶,正!仲有个蟹煲,D蟹真系好甜,个汁要黎点面包简直会令人食到撑死每次食完都会好满足走。我从来对佢地D服务无投诉,因为你叫佢地作乜佢地都会做(例如换碟,etc),what more do you want?
2010-08-28