2009-01-18 13 浏览
大利来的猪扒包出哂名,点都要黎朝圣一番由于 lunch 完再食埋葡 tart, 我地五个人都只敢 order 两个包~~排队都排左成四五个字,反而揾位算 ok, 但要行去后一点的位置,同要自己抹下櫈包比香港食到的好,不过以系澳门食过几次猪仔包,其实只算 ok ~~ (澳门猪仔包水准高嘛!)块猪扒都算大同冧,唔似嗱过黎,成半块猪扒突出个包,睇见都开心不过时间的 restrict 令人好无奈,成个行程都要就哂佢,其实猪扒包全日供应有咩问题?另外买野食令我好不知所措,到底系叫人落 order 定自己拎??食食下又见有 staff 拎住咖哩鱼蛋系度叫卖.....价钱我觉得贵....一个包要 $15, 而一支维他奶要 $8........我系香港的 7-11 买一支都只系 $6.5 仲要座到热一热比我啰.......未食过的话都好值得去,但如果我再去澳门会试下其他店的猪扒包 lu ~~
大利来的猪扒包出哂名,点都要黎朝圣一番

食食下又见有 staff 拎住咖哩鱼蛋系度叫卖.....

矜贵猪扒包~