好味到一日食两次😍新濠影汇碧迎居本身去食Lunch,见到呢间有人排队唔算好长就试吓呢间呢间套餐好抵食一个餐有凉茶、小菜、白饭仲有水果份量啱啱好一个人够晒饱碧迎居开运套餐6分板栗黄炆鸡饭,粟子炆得好软身,好好味鸡肉吸埋粟子嘅香味,嫩滑可口配是日凉菜时鲜水果碧迎居开运套餐12分辽参海皇豆腐煲,个汁劲好味,送饭一流配是日凉菜时鲜水果,大大杯,清甜美味下午食完觉得唔错,夜晚肚饿想食宵夜又去食多次今次叫左碧迎点心拼盘 $68翡翠鲍鱼烧卖、葛笋鲜虾饺、蟹皇豆苗带子饺卖相相当可爱呀!又色彩缤纷!好吸引!虽然细粒咗啲又贵咗啲,但真心好味😍掂呀!除咗虾饺无乜特别之外,另外两件都相当好味。特别喺翡翠鲍鱼烧卖,一咬落去,鲜味爆汁,劲Juicy,点解会Juicy我都唔知🤣仲知一咬落去就有汁爆出嚟,即刻叫多一笼俾妈咪试吓。妈咪试完都话正,第二日佢又买嚟宵夜😆蟹皇豆苗带子饺都好好味,一样好鲜好多汁。只喺翡翠鲍鱼烧卖卖相可爱又好味,首选😝碧 迎居 (路氹城)路氹城路氹连贯公路新濠影汇娱乐场1楼1182号舖
好味到一日食两次😍新濠影汇碧迎居

本身去食Lunch,见到呢间有人排队唔算好长
就试吓呢间
呢间套餐好抵食

一个餐有凉茶、小菜、白饭仲有水果
份量啱啱好一个人够晒饱

碧迎居开运套餐6分
板栗黄炆鸡饭,粟子炆得好软身,好好味
鸡肉吸埋粟子嘅香味,嫩滑可口
配是日凉菜
时鲜水果

碧迎居开运套餐12分
辽参海皇豆腐煲,个汁劲好味,送饭一流
配是日凉菜
时鲜水果,大大杯,清甜美味

下午食完觉得唔错,夜晚肚饿想食宵夜又去食多次
今次叫左

碧迎点心拼盘 $68
翡翠鲍鱼烧卖、葛笋鲜虾饺、蟹皇豆苗带子饺
卖相相当可爱呀!又色彩缤纷!好吸引!
虽然细粒咗啲又贵咗啲,但真心好味😍

碧 迎居 (路氹城)
路氹城路氹连贯公路新濠影汇娱乐场1楼1182号舖